Snart Morsdag!

Bergslagspraliner är ett av de nya tillskotten på Perssons Magasin. Gunilla Borensjö och Ywonne Lindberg heter de som tillverkar den goda chokladen. Kan kanske vara en uppskattad present till en mor på söndag. Annars finns det många andra presenter som en mor skulle uppskatta, det är bara att komma på besök.

Den första bussresan är avklarad, ett gäng från Värmland gjorde ett besök på Magasinet. Jag tyckte att det gick bra, allt fungerade som vi tänkt.

Vi tar emot loppisprylar till försäljning. Helt, rent och prismärkt är det vi önskar att prylarna är.

Nu har vi öppnat!

Våren kom av sig. Det blev yllekalsonger och vinterjacka på vid premiären, men vad gör väl det när vi får träffa så många trevliga människor.

Towe, Christian och Zacke underhöll med skön musik som satte fart på både kassörskan och besökarna. Härligt att gunga med i musiken när det är lite kylslaget.

Magasinet kändes välfyllt med lite nyheter och även gamla godingar. Mats Lagerman har gjort en extra utställning på möbelloppisen, så missa inte den när du besöker Perssons Magasin. Här visar Mats sin stora kreativitet och du får tips och idéer för egen tillverkning.

Nya utställare på Perssons Magasin är Örjan Holm järnsmide, Lennart Andersson mässingssmide, Leena Axelsson keramik, Lillemor Israelsson grafik och akvareller. Det kanske kommer flera, vem vet.

Nu hoppas vi på varmare väder så vi kan iordningställa Perssons Galleri som öppnar den 28 juni i samband med Kulturglimtar.

Thomas Rydén ställer ut 28 juni-20 juli. ”Glimtar där jag går.” Akvareller och digigrafier.