Löven faller

Börjar bli tomt på löv i träden, men marken lyser gul. I skogen jagas älgar och på Perssons Magasin förbereds Julmarknad. I år måste vi vara ute i god tid. Det ska vara julstämning redan 22 november, vi som brukar vänta till julafton.

Än finns det några bord kvar att hyra för er som vill sälja, vänta bara inte för länge.

Vi har också blivit oberoende återförsäljare för Forever living produkter, nu är det aloe vera både på utsidan och insidan som gäller. Är du intresserad av ”Må bra” produkter, hör av dig.

 

Hösten är här.

Löven dalar och väver ett guldtäcke åt gräsmattan, det är verkligen vackert med alla höstfärger. Just idag blåser det, luften är kylig och himlen är grå. Därför känns det skönt att vi har stängt för säsongen, för det är inte så trivsamt på Magasinet längre.

Stort tack till alla konsthantverkare, konstnärer och loppisleverantörer, utan er inget Perssons Magasin. Stort tack också till alla besökare 4092 stycken för att vara exakt. Så underbart trevligt att ni ville komma till oss.

Nu har vi haft den utlovade dragning på Trädjakten och vinnare av presentkort på Perssons Magasin blev Kurt Johansson från Örebro. Vi kommer att skicka presentkortet.

I november öppnar vi igen för julmarknad. Då blir det yllebyxor, dunjacka och kanske tomteluva på. Hoppas att vi ses då.

Välkomna på vår julmarknad den 22-23 och 29-30 november. Öppettider 12-17.