Höst igen

Så plötsligt är det höst, förstår inte att tiden bara rusar fram. Nu har vi lagt flis runt odlingarna och växthuset, förhoppningsvis ska det underlätta arbetet till kommande säsong.

Tänker tillbaka på sommaren som var så otroligt varm och är imponerad av alla våra besökare, som kom till oss istället för att tillbringa dagarna vid en sjö. Nästan 6000 besökare, vi kommer nog att slå rekord det här året också trots värmen och den lite kortare säsongen.

Värmen gjorde att våra planer på en stor satsning på trädgården kom av sig. Den mesta tiden gick åt att vattna och försöka hålla växtligheten vid liv.

Det var en annorlunda sommar med Lara i kaféet, vilken lyx att ha en bra lunchrestaurang runt knuten, och vilken lättnad i vårt arbete. Att sen ha Johan och några hantverkare på Magasinet nästan hela sommaren gjorde sommaren riktigt underbar. Vi, det strävsamma gamla paret, hann att andas och njuta en del. Det gör också att vi fortsätter och planerar för en ny säsong, men först ska det bli JULMARKNAD.