Vårvinter

Kanske är det vårsolen som gett oss lite extra energi, så att vi startat arbetet med att fräscha upp. På B&B har vi bytt golvbeklädnad och bättrat målningen. Överkasten som jag vävde på 70-talet har kommit fram igen. Kaféet och det blivande ”Signes Matkällare” har bättrats med vit färg. Hyllorna som ska sättas upp i matkällaren och trädgårdsmöbler har också fått ny färg. Vi har varit på kurs och fått tips om hur vi bäst ska inreda vår gårdsbutik. Kontakt har tagits med de leverantörer som vi känner till som tillverkar lokalproducerad mat. Vi smider sommarens kaféplaner tillsammans med Annika Hentilä som ska driva kaféet i sommar. Annika är utbildad kock, hon kommer helt säkert att ge Perssons Magasin ett riktigt lyft. Ska bli underbart att kunna köpa lunch på hemmaplan.

Vi har också utnyttjat erbjudandet från Timbanken och bl.a. fått hjälp med vad vi bör tänka på när det gäller vår marknadsföring. Det är ett stort arbete som väntar, hoppas att orken sitter i länge och inte störs för mycket av Corona.

Trädgården väntar också. Frön är satta, rabatter har befriats från gamla vissna växter. Vårbruket blev tidigt i år. Vinter utan snö är tråkigt för oss som gillar att åka skidor, men nu vill vi njuta av vår utan snö.