Vår igen!

En kylig morgon. Snön är i stort sett borta, bara lite is i dammen. Krokus, scilla och tussilago blommar i trädgården. Trädgårdsdrömmarna tar fart. Så mycket jag skulle vilja göra, men kommer jag att ha tiden?

Stallet ska också göras iordning för att kunna utöka loppis. Min snälla lillebror har lovat att hjälpa oss. Golvet måste lagas liksom taket. Det ska upp hyllor och bänkar så det går att exponera allt vi har till försäljning.  Det kommer nog att ta tid.

I stallet kommer det att finnas verktyg, lite byggmaterial, redskap, saker för sport och fritid, trädgård, uteleksaker. Hoppas att det blir något som ”gubbsen” gillar. Några män har klagat på, att det mest finns sådant som traditionellt intresserar kvinnor på loppis, nu ändrar vi på det.

 

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.