Bed & Breakfast

P1030306BoendetP1030305BoendetFrukostveranda

Välkomna att bo hos oss på Juthemmanet, en bergsmansgård byggd 1876. Gården ligger  med utsikt över Norrsjön och Sörsjön.

Vårt Bed & Breakfast finns i boningshusets källare. Det håller en enkel standard men är rent och fräscht. Här finns fem sängplatser samt dusch och toalett. I ett separat rum finns två sängar, övriga bäddar finns i gillestugan. Boendet är rökfritt. Det finns kylskåp, TV och gratis WiFi via fiber.

Vi serverar enbart frukost, övriga måltider kan dagtid intas på närliggande Värdshuset Älgen, kvällstid finns pizzerior i Storå och Kopparberg att tillgå.

Pris: En person 600 kr/natt, två personer 850 kr/natt.

Extra bädd 250 kr/per bädd. Barn under 12 år 200 kr/bädd.

Priset är inklusive frukost, sänglinne och handduk.

Du har tillgång till en stor trädgård med lekstuga och sandlåda. Det är ca 500 m till närmaste badplats. Är du fiskeintresserad kan du fiska med fiskekort i sjöarna och den mellanliggande ån. Du kan hyra kanot. Möjlighet finns också att ta en tur på vår flotte.

Hyra kanot:50 kr/dag

Tur med flotte: 300 kr/timme inklusive förare.

Gör gärna ett besök i Löa Hytta,byns stolthet, här spelas bl.a.familjeteater. Du har också möjlighet att spela minigolf, promenera på promenadstigen eller bara njuta av den fina naturen.

I Löa finns också mack och veterinär. Stjärnfors golfbana ligger ca 10 km från Löa.