Bed & Breakfast

LaddstationP1030306BoendetP1030305BoendetVita stuganVita stuganVita stuganFrukostveranda

Välkomna att bo hos oss på Juthemmanet, en bergsmansgård byggd 1876. Gården ligger  med utsikt över Norrsjön och Sörsjön.

Vårt Bed & Breakfast finns i boningshusets källare och i Vita stugan på gården. Alla rum är rökfria. Det håller en enkel standard men är rent och fräscht.

I källaren finns fem sängplatser samt dusch och toalett. I ett separat rum finns två sängar, övriga bäddar finns i gillestugan. Det finns kylskåp, micro, vattenkokare,  TV och gratis WiFi via fiber.

Pris: En person 600 kr/natt, två personer 850 kr/natt.

Extra bädd 250 kr/per bädd. Barn under 12 år 200 kr/bädd.

Priset är inklusive, sänglinne och handdukar.

Frukost 75 kr/person.

I Vita stugan, som endast är öppen sommartid, finns två sängar. Gratis WiFi. Dusch och toalett finns en våning ner och kan endast nås via trapp utomhus.

Pris: 600 kr/natt.

Priset är inklusive sänglinne och handdukar.

Frukost 75 kr/person.

Vi serverar enbart frukost, övriga måltider kan dagtid intas på närliggande Värdshuset Älgen, kvällstid finns pizzerior i Storå och Kopparberg att tillgå.

 

Du har tillgång till en stor trädgård med lekstuga. Det är ca 500 m till närmaste badplats. Är du fiskeintresserad kan du fiska med fiskekort i sjöarna och den mellanliggande ån. Du kan låna kanot eller roddbåt om du vill ta en tur på det närliggande vattnet. Möjlighet finns också att ta en tur på vår flotte.

Tur med flotte: 300 kr/timme inklusive förare.

Gör gärna ett besök i Löa Hytta,byns stolthet, här spelas bl.a.familjeteater. Du har också möjlighet att spela minigolf, promenera på promenadstigen eller bara njuta av den fina naturen.

På gården finns en laddstation för elbilar. (Typ 2, 11 kW)

I Löa finns också mack och veterinär.