Skattjakt

Version 2

Tänk så roligt det är att få känna sig som barn igen och gå på skattjakt. Ja, det är vuxna som går den, men när vi gjorde skattjakten, var det i första hand barnen vi tänkte på. Kanske blev den för läskig, man måste vara modig för att våga hela vägen. En stunds förströelse för alla som gillar trädgård erbjuder vi resten av sommaren. Önskar bara att den riktiga sommaren kommer snart.

Vi är certifierade i Swedish Welcome!

P1020071 På premiärdagen den 16 maj fick vi besök av ”den hemliga gästen ” från Swedish Welcome. Vi får väl erkänna att allt inte var riktigt i ordning, byggperioden hade varit tuff och vi fick gör avkall på en del för att kunna öppna den 16 maj som vi sedan länge basunerat ut. Trots det klarade vi att bli certifierade. Det innebär för er, våra gäster, en bättre gästupplevelse och vi jobbar för en hållbar utveckling. Från Swedish Welcome har vi fått en rapport som hjälper oss att bli ändå bättre, och vi lovar att vi jobbar på det.

Det känns lite bra att besöksmål som Skansen, Läckö slott, Örebro slott också är certifierade i Swedish Welcome liksom Perssons Magasin.

I rapporten fick vi veta att vi borde skriva oftare på bloggen, vi ska försöka bättra oss. Nu tar vi nya tag och återkomma snart.