Nu är det höst igen.

Vi har nog aldrig tidigare upplevt en så intensiv sommar med Perssons Magasin. Fler besökare än tidigare är ju toppen och en liten förklaring till varför jag skriver så sällan här.

Fortfarande kommer besökare och säger att de åkt förbi och sett skyltarna ”Perssons Magasin” och äntligen gjort en avstickare och blivit positivt överraskade av utbudet.Väl värt ett besök är betyget vi oftast får.

Många är de föräldrar som gett oss stor uppskattning för ”skattjakten”. Glada barn känns bra för en gammal fröken. Tankarna har börjat snurra för nästa sommars skattjakt, för den måste förnyas.

Nu längtar jag efter att göra nytta i trädgården, men det är mycket annat som också pockar på. Vi ska bl.a.sälja huset som mamma och pappa byggde i mitten på 50-talet, det tar sin tid. Hinner jag inte så mycket i trädgården har jag ju alltid skylten ” Min trädgård är inte vanskött, den är bara härligt vildvuxen” att ta till.

Nu börjar vi ladda för Julmarknaden.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte.