Höst igen

Allt blir inte som man tänkt sig. Av surdegsbageri blev det intet. Vårt samarbete avslutades innan vi öppnade. Det innebar en otroligt arbetsam sommar för Carl-Eric och mig. Att vi klarade sommaren kan vi tacka våra nära och kära för och alla fantastiska människor som ställde upp när nöden var som störst. Inget ont som inte har något gott med sig. Nu har vi blivit lite klokare och känner att man kan driva kafé på många olika sätt.

Med inspiration från nätverksträffar från region Örebro Län och hjälp från Timbanken och Almi tar vi oss an en ny säsong. Skam den som ger sig. Alla besökare, som ger oss så mycket beröm, gör att vi vill och orkar jobba vidare. Nu vill vi fortsätta att utveckla vår gård till ett ännu bättre Besöksmål.

Även om det är underbart att ha gården full med förväntansfulla besökare är det skönt att kunna ta det lite lugnt ibland. Hösten och vintern brukar ge oss den tiden. Lite vila innan det är dags för julmarknad. Sen mer vila där vi förhoppningsvis får njuta av helger och snö med skidåkning. Allt blir ju som bekant inte som man tänkt, vi får se.