Loppis

På loppis på översta våningen hittar du glas, porslin, köksredskap, väskor, skor, sängkläder, dukar, sybehör m.m. Här finns även ett stort urval av dam- och herrkläder samt kläder för barn i alla åldrar.
Vi säljer gärna sådant som ni inte längre behöver, bara allt är helt och rent tar vi emot loppisprylar. Kontakta oss gärna i den frågan.

Möbelloppis

I markplanet har vi möbelloppis, här finns förutom möbler också tavlor och armaturer. Hit kan du ta dig med bil om du handlat något tungt eller skrymmande. Utbudet brukar vara en blandning av antikt och modernt.

Stallet

Nyheten för sommaren 2019 var Stallet, där du hittar saker för sport och fritid som pjäxor, skridskor, golfskor, skidor, väskor och ryggsäckar m.m. Här kan du också hitta verktyg och redskap. En del elektronik finns och även köksmaskiner. Här finns en hel vägg fylld med böcker, både fakta böcker och romaner samt ett bord fyllt med barnböcker. En del skivor, DVD:er och kontorsmaterial m.m kan du också hitta.

Leksaksboden

Nyheten för sommaren 2021 blev den lilla leksaksboden där vi samlat en mängd leksaker, spel och pussel. Det blev ett populärt ställe för barnen.

Vanliga frågor

Ja det går bra, kontakta oss på 070-6271494 eller eva@perssonsmagasin.se så ger vi er den information ni behöver.

Innan sommarsäsongen börjar, rensar vi på loppis och lämnar kläder mm till hjälporganisationer. Innan det sker kontaktar vi våra leverantörer så vi är överens om att det går bra. En del saker har vi kvar till nästa säsong.

Kontakt

070-627 14 94

Västra Löa Juthemmanet 362
71494 Kopparberg.

Kontakta oss