Upplevelser

Vi älskar att bo i Löa och vill gärna dela med oss av vår vackra trakt. Därför erbjuder vi några paket som vi hoppas ni gillar. Passar barnfamiljer, par, kompisgäng eller mormor med barnbarn. Följ med oss på en tur, eller upplev Löa på egen hand.

Vandringspaket.

Lätt vandring i Löa, genom vacker jordbruksbygd och/eller vandring i skogen på stigar och skogsvägar. Du väljer hur långt du vill gå. Vita, Blå eller Gröna stigen, 5km-10 km. I ryggsäcken har vi packat lunchsmörgås, kyld dryck, kaffe eller te och hembakat fika. I paketet ingår övernattning, frukost, lunchmatsäck, karta.

Kulturvandring med matsäck

Lätt vandring genom Löas vackra jordbruksbygd och/eller vandring i skogen på stigar och skogsvägar. Du väljer hur långt du vill gå. I ryggsäcken har vi packat lunchsmörgås, kyld dryck, kaffe/te och hembakat fika. I paketet ingår en övernattning, frukost, lunchmatsäck, karta.

Bergslagsleden med grillpaket

Vandring på Bergslagsleden, etapp ett (tid 6h 20 km) eller etapp två (tid 4h 30 min 17 km). I ryggsäcken har vi packat det ni behöver för att göra upp eld och grilla korv vid någon av de grillplatser ni passerar. Kaffe, dryck och hembakat fika finns också i matsäcken. Vi skjutsar och hämtar er med bil efter turen.

Kontakt

070-627 14 94

Västra Löa Juthemmanet 362
71494 Kopparberg.

Kontakta oss