Snart är julen här.

Lagom till sista helgens julmarknad kom snön, ett litet vitt täcke. Tacksam att det dröjde, även om jag gillar snö. Snöras från taket och mycket att skotta hade annars varit sysselsättningen. Drygt 1300 besökare på julmarknaden är vi nöjda med. 

Säsongen har varit bra, ca 14000 besökare 2022, som gett oss många positiva och uppmuntrande lovord. Vi är så glada över att människor vill komma till vår gård och njuta en stund av allt som finns här. Vi är tacksamma för alla fantastiska ungdomar som jobbat här hos oss i sommar. De har varit väldigt ansvarstagande och tillmötesgående på alla sätt. Vi är också väldigt tacksamma för alla vuxna medarbetare som gör det möjligt för oss att orka driva vår verksamhet. En verksamhet  som växer för varje år.

Nu är Södra logen borta. Det tog några år från beslut till handling. Många var det som sa att de ville plocka ner den, men ingen som tillslut gjorde det. Inte heller är det många som nappat på vårt erbjudande att hämta rivningsvirke. Man lyckas inte alltid. En större parkering blev ändå resultatet, något vi behöver. Grunden gjord av slaggsten är kvar. Där kan man kanske göra något intressant. Har ni något förslag som ni vill dela med oss, tar vi gärna emot det.

Nu tar vi lite välförtjänt vila och förbereder för julfirande med familjen.