April, april

April är här, denna ombytliga månad. Igår kom det snö igen, inget jag önskat mig. Visserligen gillar jag skidåkning, och kan skryta med att jag har två barnbarn som är juniorvärldsmästare i speedski, men nu vill jag att det ska bli vår, att inte marken är frusen utan att blommorna kan få komma upp, slå ut  och ge vårglädje.

Vi har jobbat hårt den här vintern. I kaféet Vita Stugan har vi satt in en spiraltrappa och vi håller på att inreda ett rum till. Det gör att vi kommer att ha många fler sittplatser inomhus för våra gäster, för det kan ju ibland bli dåligt väder.

Alla övriga lokaler har organiserats efter förslag från Annica Bergman. Nu ska det bli enklare att hitta det man söker, var sak på sin plats, är måttot.  

Vi har deltagit i en hel del utbildningar som Regionen och Länsstyrelsen anordnat. Tanken är att vi ska bli bättre på att ta hand om våra besökare så de gärna kommer hit igen.

En ny hemsida har vi också klarat av. Med mycket hjälp av Daniel Fälted och Marcus Eldh är den äntligen färdig, vi är så tacksamma.

Nu väntar vi på att ladugårdstaket ska fyllas med solpaneler. De ligger redan på parkeringen, så snart är det dags.

Nu hoppas jag på varmare väder och att freden snart kommer till Ukraina.