Sommaren är här

Skriver alldeles för sällan här, men oftare än man kan se. Tekniken hjälper mig inte alltid. Undrar var inläggen tar vägen?

Mycket har hänt sedan hösten. Livet går vidare fast det ibland är tungt på många plan.

Julmarknaden blev inställd, inget premiärbak som planerat. Vi fick istället hjälp av Lena och Lelle Borrwall att inviga ugnen, fantastiska pizzor blev resultatet

I januari fick vi besked från Annika att hon inte hade möjlighet att driva vårt kafé i sommar. Ett litet inlägg på FaceBook ledde till snabb kontakt med Ingrid och Ola Hoelstad från andra sidan klotet, närmare bestämt Nya Zeeland. Hurra, de ville driva vårt kafé i sommar. En surdegsbagare och en barista, bättre kan det väl inte bli. Igår landade de i Sverige och snart ska vi träffas i verkligheten.

Här är det full fart, en hel del förändringar behövs för att inhysa ett bageri. Ingrid och Ola kommer också att driva vår gårdsbutik med lokalproducerat mathantverk. Vi ser verkligen fram mot en, som vi tror, fantastisk sommar. Restriktionerna lättas, vi går åt rätt håll. Carl-Eric och jag kommer att vara fullvaccinerade och förhoppningsvis klara en Coronasmitta.